Dongguan kuayue ElectronicCo.,Ltd

Shenzhen kuayue ElectronicCo., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan kuayue ElectronicCo.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons bedrijf heeft een modern productiemateriaal en een geavanceerde productietechnologie, en op basis van de originele ontwikkeling en ontwikkeling van de een verscheidenheid van stijlen van producten, wordt het diversificatieproduct meer en meer geavanceerd.
  Het ononderbroken onderzoek en de ontwikkeling van de de technologie en de productieprocessen van de gebruiker, om productkwaliteit te verzekeren, hebben ons bedrijf het testen materiaal vooruitgegaan en het beheersysteem verbeterd, zullen wij betere producten en de beste dienst aan klanten verlenen!

   

 • OEM / ODM

  Onze bedrijf Rijke Ervaring in OEM
  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties en verpakkingsvereisten specificeren.

  Diverse soorten Verpakkingsdoos zijn voor uw kiezen.
  OEM Verpakkingsdoos met uw embleem in niet een probleem.

 • R & D

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) die ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie.
  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden bemand en die met direct het ontwikkelen van nieuwe producten wordt belast, of die met industriële wetenschappers wordt bemand en die met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.
  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.
  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u.

Contactgegevens
Dongguan kuayue ElectronicCo.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. susan

Tel.: 86-769-83699986

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)